MED SENJA I OKOLICE, promocija brošure i mednih točaka Grada Senja, petak 23. lipnja 2017.g. u 10:00 sati

MED SENJA I OKOLICE

– promocija brošure i mednih točaka Grada Senja                                               

Malo je krajeva koji se mogu pohvaliti netaknutom prirodom bogatom ljekovitim medonosnim biljem kao što je okolica Senja. Pčelari na našem području proizvode najkvalitetniji med na svijetu o čemu svjedoče brojne nagrade sa svjetskih natjecanja. Vođena tom činjenicom Turistička zajednica grada Senja krenula je u izradu brošure o medu kako bi svi koji posjećuju naš kraj bili upoznati sa blagodatima meda i mednih proizvoda naših pčelara.

Osim brošure na terenu smo označili medne točke na kojima svi posjetitelji mogu kušati i kupiti med i proizvode od meda, a za sve one kojima brošura nije dostupna medne točke sa pripadajućim koordinatama mogu pronaći na internet stranicama Turističke zajednice grada Senja. 

>> Karta pčelara na području Senja

Uz  projekt označavanja biciklističkih staza, ova brošura predstavlja još jedan projekt kojim se ističe važnost senjskog zaleđa za turizam cijelog našeg područja.
Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite u petak 23. lipnja 2017. g. s početkom u 10:00 sati na promociji brošure o medu i mednih točaka Senja i okolice.

Veselimo se vašem dolasku!

 

Brošura Med Senja i okolice (pdf, 3.29MB)

2017-06-20T23:34:08+00:00 20.06.2017.|