Festival od rožicov

Turistička zajednica Grada Senja organizira 12. i 13. svibnja 2017.g. Festival od rožicov koji će se održati na Pavlinskom trgu u Senju.

U sklopu Festivala predstavit će se proizvođači cvijeća koji u svojoj ponudi nude razne vrste cvijeća, sadnica, sezonskog bilja i vrtnog programa, a posjetitelji će ujedno moći saznati brojne korisne savjete o uzgoju i njezi biljaka te uređenju vrta. Festival će biti otvoren od 10:00 do 19:00 sati. U subotu prijepodne na Pavlinskom trgu posjetitelji će moći degustirati veliku metarsku cvjetnu roladu i proljetne muffine koje će pripremiti Srednja škola Pavla Rittera Vitezovića iz Senja. Za najmlađe posjetitelje Cvjećarnica “Mia” iz Senja organizirat će radionicu izrade cvjetnih aranžmana. Festival će posjetiti i 80-tak ljubitelja vespi iz cijele Hrvatske koji u subotu gostuju u našem gradu. Senjsko cvjetno jutro ugodnim zvucima mediteranske glazbe obogatit će tamburaški sastav “Arija” iz Senja. Veselimo se Vašem dolasku!
Sudjeluju: proizvođači cvijeća iz Hrvatske, Srednja škola Pavla Rittera Vitezovića, Cvjećarnica “Mia”, Cvjećarnica “Maja”, TS “Arija” Senj

2017-05-17T17:29:40+00:00 11.05.2017.|