CRO RACE prolazi kroz Senj 1. listopada 2021.

Veliko sportsko događanje, biciklistička utrka CRO Race čije je ovo šesto izdanje, opet će u svijet poslati najljepšu razglednicu Hrvatske. Organizator utrke je tvrtka Top Sport Events, koja je uspješno organizirala sva izdanja ovog natjecanja u proteklih pet godina. Utrka se sastoji od šest etapa, koje će obuhvatiti više od tisuću kilometara diljem Hrvatske, a njeno uvrštenje u kalendar Svjetske biciklističke organizacije (UCI) i rang kvalifikacije utrke 2.1 osigurat će da ponovno ugostimo najbolje bicikliste i timove. Vrhunska sportska uzbuđenja i kadrovi Hrvatske bit će emitirani na šest kontinenata. 

Četvrta etapa utrke u duljini od 200 km na rasporedu je u petak, 1. listopada 2021. sa startom u Zadru u 12:05 sati i ciljem u Crikvenici oko 16:40. Očekivano vrijeme prolaska biciklista kroz Senj je između 15:40 i 16:00 sati. Ovom prilikom pozivamo Vas da u navedeno vrijeme popratite utrku te pozdravite bicikliste tijekom njihovog prolaska kroz naš grad.

Organizatori obavještavaju da će na prometnicama kojima se kreće utrka, u razdoblju od 11:30 do 17:30 sati biti na snazi privremena regulacija prometa dijela javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Također napominju kako će dionica D8 Jadranske magistrale od Crikvenice do Dramlja biti zatvorena za sav promet u razdoblju od oko 16:00 do 17:00 sati.
Upozoravaju se sudionici u prometu da su, iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

Trasa i satnica četvrte etape utrke

 

2021-09-29T11:32:40+00:00 29.09.2021.|