Cijepljenje djelatnika u turizmu u LSŽ – prikupljanje podataka o zainteresiranim osobama

Sukladno molbi Zavoda za javno zdravstvo Ličko senjske županije za prikupljanjem podataka o zainteresiranim osobama za cijepljenje protiv Covid-19 iz sektora turističke djelatnosti u Ličko senjskoj županiji, a vezano za mišljenje Nacionalnog Stožera o prioritetnom cijepljenju djelatnika u turističkim djelatnostima (hotelijeri, iznajmljivači, turistički vodiči, ugostitelji itd.), ovim putem pozivamo sve registrirane iznajmljivače s područja Turističke zajednice grada Senja kao i ostale turističke djelatnike da nam, ukoliko su zainteresirani za cijepljenje, dostave sljedeće podatke:

Ime i prezime, datum rođenja, MBO (matični broj osiguranika HZZ), mjesto obavljanja djelatnosti, poštanski broj, broj mobitela, adresa e-pošte.

Molimo Vas da nam tražene podatke dostavite do 10. svibnja 2021. na e-mail: info@tz-senj.hr ili osobnim dolaskom u ured Turističke zajednice grada Senja, na adresu Stara cesta 2, Senj, od ponedjeljka do petka od 08:00 do 15:00 sati.

Napomena: Sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka svi zainteresirani prilikom dostave podataka dužni su potpisati  Privolu/suglasnost za prikupljanje i obradu osobnih podataka o zainteresiranim osobama za cijepljenje protiv Covid-19 iz sektora turističke djelatnosti

2021-05-03T10:36:44+00:00 29.04.2021.|