Otvorene prijave za 6. nacionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS)

Hrvatska gospodarska komora i Zajednica obiteljskog turizma pozivaju Vas na  6. nacionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS) koji će se održati u Pazinu 12. i 13. studenog 2021.g. Nacionalni forum obiteljskog smještaja najveće je godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača. Dvodnevno događanje ponudit će pregršt tema atraktivnih iznajmljivačima. Prvi dan pored institucionalnih tema kao što su promjene i novosti u zakonodavstvu održati će se i panel na temu „Budućnost obiteljskog smještaja“ na kojem će predstavnici Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice i Zajednice obiteljskog turizma HGK raspravljati o budućem smjeru razvoja obiteljskog smještaja i njegovoj poziciji u narednoj Strategiji razvoja održivog turizma do 2030. godine. Prvog dana Foruma očekuju Vas i predavanja o Booking.com trendovima za 2022. godinu kao i atraktivno predavanje o važnosti suradnje privatnih iznajmljivača s ostalim pružateljima usluga u turizmu. Drugi dan predstavit će se trendovi i alati za unapređivanje ponude i brendiranje smještaja. Izdvajamo prezentacije o prednostima rada s putničkim agencijama i zanimljiva predavanja o prilagodbi novim turističkim trendovima te kako kvalitetno osmisliti strategiju upravljanja cijenama svojih objekata. Također ćete moći poslušati predavanje o važnosti stalne edukacije iznajmljivača obiteljskog smještaja. Specijalizirani blok donosi teme dizajna interijera i kako se što bolje pozicionirati na Google tražilici da bi Vaš objekt bio vidljiviji potencijalnim gostima. Na kraju Vas čeka uvijek aktualno i zanimljivo predavanje o poreznom položaju pružatelja smještaja u domaćinstvu.
Više informacija kao i sam program događanja možete pronaći na stranici Foruma https://fos.hgk.hr/ . Sudjelovanje na FOS-u je besplatno uz obveznu online prijavu putem linka PRIJAVITE SE

NAPOMENA: Svi posjetitelji Foruma moraju imati važeće EU Digitalne COVID potvrde. Za one koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu testiranje će biti omogućeno ispred ulaza u Spomen dom.

 

 

2021-11-04T14:27:25+00:00 04.11.2021.|